VFM

Despre noi Servicii

Produse

Reciclare Masini de ocazie Cerere de oferta Contact

VFM, infiintata in 1994 ca o societate mica cu capital privat, a trecut si trece prin experienta dificila a tranzitiei si restructurarii economiei si societatii romanesti. A preluat de la firma mama, BraPlast, infiintata in 1992 activitatile dlegate de procesarea si reciclarea materialelor plastice de ambalare si de imprimare.

1991 Stabilirea nucleului societatii si delimitarea obiectului de activitate, la initiativa actualului PDG, ing. Mircea Vlad.
1992 Inregistrarea societatii. Realizarea primului contract de instalare pentru o tehnologie de productie a componentelor din PA armata cu fibra de sticla utilizate in constructia radiatoarelor auto la SC ROMRADIATOARE SA Brasov. Instalarea unei capacitati complete pentru productia de ambalaje cu petrtei subtiri la SC AMPLAST SA Leresti. Instalarea unei capacitati destinate productiei de bidoane si flacoane HDPE si de inmprimare a acestora la CREDEX Plastpack srl Bucuresti.Selectarea de proiecte pe tot teritoriul tarii.
1993 Deschiderea activitatii in atelierul propriu de incercare ,proiectare si aplicare a sistemelor moderne de asigurare a calitatii. Deschiderea unui atelier de 400 m2. Inceperea activitatii de proiectare si incercare a matritelor pentru extrudare-suflare si injectie, ca si a activitatii de proiectare si executie de parti si componente pentru masini si instalatii. Reconditionarea si modernizarea de masini de injectie si de extrudare-suflare de ocazie.
1994 Implementarea CAD pentru activitatea de proiectare a liniilor de procesare, pentru proiectarea de parti si componente de masini si pentru proiectarea de matrite de extrudare-suflare si de injectie.
1997 Largirea domeniului de activitate in domeniul tehnologiilor, masinilor si procedeelor de ambalare, precum si in domeniul productiei pilot de ambalaje.
1999 Inceperea dotarii laboratorului de masurari si incercari, ca parte componenta a Centrului Tehnologic.

VFM si Partenerii sai s- au specializat in abordarea si rezolvarea pe baza de proiect a programelor a peste 300 de clienti permanenti, pe intregul teritoriu al tarii.VFM are sediul in Brasov, in zona centrala a Romaniei, la 170 km de capitala tarii si la o distanta maxima aproximativ egala in toate directiile, de aproximativ 400 km fata de granitele tarii.

Specializandu- se in procesele tehnologice de prelucrare a materialelor plastice, de imprimare si de ambalare,VFM este capabila :

VFM incepe sa colaboreze cu Dumneavoastra pentru a stabili natura, marimea si cerintele ce rezulta din obiectivele Dumneavoastra SI APOI, in functie de expertiza facuta si de resursele disponibile, sa mobilizeze un colectiv cu inalt nivel de competenta si profesionalism, penttru realizarea proiectului. Este deja un obicei sa se asigure incurajarea clientilor de a asista desfasurarea proiectului la toate nivelele acestuia, incepand cu formularea cererii de oferta si pana la punerea in functiune si depanarea proceselor.